Подарунки для двох, або скоро День Святого Валентина!

День закоханих вже надто близько, щоб відкладати на завтра покупку подарунків. А якщо ще й досі не вирішено, що то буде - то й зовсім халепа!
Пропоную кілька ідей для приємного сюрпризу, який сподобається обом закоханим, а придбати його можна, не відходячи від комп'ютера. А саме головне, всі ідеї поряд, в Україні зі швидкою доставкою.


Романтична вечеря
Одні пари чекають приводу для романтичної вечері десь в ресторані, чи затишному кафе. Інші навпаки, хочуть чогось особливого вдома, наодинці. Але ж вечерю треба приготувати, і де ж тут романтика! Можна замовити суші, це не проблема навіть у невеличких містечках. А от для жителів Києва та Харкова (про інші міста не маю інформації) доступна послуга доставки продуктів додому по рецепту, наприклад Samsebepovar.


Обираєте страву, а кур'єр привозить вам додому всі необхідні інгредієнти, помиті, запаковані у вакуумні пакети.

Вам треба лише дістати покрокову інструкцію і разом з коханою людиною довести страву до готовності, не переймаючись про пропорції чи відсутність якихось спецій. Подібний сервіс, такий як вище згаданний, або подібний, з назвою Личный повар , лише розвивається, але мені здається, у нього з'являться свої  прихильники.


Ароматерапія
Чудове доповнення до романтичної вечері - це свічки, квіти та трошки магії. Якщо правильно використовувати дари природи, то навіть любовне зілля можна приготувати)))
Я, звісно, жартую - ніякої самодіяльності! Тим більше, що подібні зілля вже готові можна придбати і з приємністю використовувати.

На сайті Florasecret можна обрати аромалампу на ваш смак, та ефірні олії, або готові суміші, які даруватимуть позитивний настрій та спокій, або навпаки, створюватимуть інтимну обстановку.


Чашки та листівки
Класика! Ну що може бути стандартніше, ніж листівка та кружка як подарунок? Що може бути оригінальніше та несподіваніше, ніж незвичайні листівки та кружки, які виготовляються в Житомирі  та доставляються в будь-яку точку планети від @prosto_mykolka , вони також мають сторінку ВК.  

Чашки в стандартному та big (425 мл) об’ємі. Листівки в комплекті з крафт-конвертом, є можливість підібрати листівку з чашкою в одному стилі. 


Та найбільше мені сподобалися, чашки, які від теплого напою з чорного кольору стають білими і проявляються написи – магія для коханої людини, знижки при замовленні двох чашок )))

Найкращі моменти - назавжди!
Не хочете листівок! Здивуйте кохану людину фотографіями, які завжди будуть нагадувати про щасливі моменти. Роздрукувати фотографії прямо із соціальної мережі - чудове та зручне рішення! 


Обирайте: зробити своїй половинці сюрприз, чи разом з нею обрати, які саме фото будете друкувати. Реєструєтеся в Gramofon , обираєте тип кінцевого результату, який хочете отримати та завантажуєте фотографії. Це можуть бути і календарі, і постери, і цілі альбоми. Через кілька днів отримаєте Новою поштою свої спогади та чудовий настрій. 

Для закоханих є можливість зробити Інстабук - це ціла історія вашого знайомства, чи спільного життя, чи однієї важливої події, 
розказана за допомогою фотографій.












А найбільш незвичною пропозицією є новинка - фотокристал.

Ще більше інформації та прикладів продукції та відгуків можна подивитися  на їх сторінці в Інстаграм (дуже раджу!)

Кожній парі по вишиванці!
Хто сказав, що вишиванка втрачає свою популярність? Класична вишиванка – можливо, але сучасна, стильна, молодіжна навпаки повинна буті в кожному гардеробі. А як щодо парних вишиванок? Не таких, що копіюють одна одну, а таких, що доповнюють та гармоніюють, як самі закохані. Чудовий подарунок до Дня Святого Валентина, який буде радувати вас і милувати око оточуючих в будь-який день року.

 В магазині  Еtnoxata можна придбати не лише одяг, а й сувеніри, косметику, посуд.  Доставка Новою поштою та можливість повернути товар, якщо він вам не підійшов, а також міжнародна доставка. 
Одягу багато не буває!
А стильного одягу тим більше! Милі світшоти та футболки, оригінальні чохли для айфонів, неповторні тарілочки- все це сучасний український бренд Love and Live



Ах, як молодіжно і сучасно! Швидше закупаємось (доставка Новою поштою) і бігом на модну тусовку святкувати День закоханих!

Мериносові пледи з товстої пряжі
Особливої популярнорсті набули вироби з товстої мериносової пряжі. 


Пледи з подібного матеріалу не лише стильні та сучасні, а й неймовірно комфортні та затишні. Уявіть собі романтичний вечір з коханим, сидячи біля каміна та закутавшись у такий пледик.  



Придбати можна тут tovsta-pryazha.com.ua та на їх сторіночці в Інстаграм. Ручна робота, виконується та відправляється з Тернополя на протязі 5-7 днів. Ви можете обрати один із стандартних 5 розмірів та 20 кольорів, або домовитись про індивідуальне замовлення - власниця магазину Алла обов'язково дослухається до ваших побажань. А ще ці пледи купують для маленьких діток. 


Ось такі мої пропозиції, скромні та не дуже, щоб гарно провести день закоханих та ділитися приємними враженнями, а потім такими ж приємними спогадами. 
  Кохайте та дивуйте своїх близьких людей!

Всі фото, які використані для представлення продукції різних брендів, взяті на їх торговельних майданчиках, чи зі сторінок соціальних мереж.


Комментарии